Tandartstoerisme

Prijsdaling

De Nederlands sprekende praktijk in Hongarije

image

WAAROM BIJ ONS?

MEEST GESTELDE VRAGEN

 

 

Hoe komt dat het zo goedkoop is?

Het antwoord is helemaal niet ingewikkeld. In Hongarije is de prijs van dienstverlening veel lager dan in Nederland. Hetzelfde geldt voor onroerende goederen en lonen. Daarom zijn we veel goedkoper.

 

Wat moet ik doen?

U gaat naar de dichtstbijzijnde tandarts waar u woont. Vraagt u een behandelingsplan voor tandprothese of implantatie. Verstuurt u de begroting naar ons. Wij zenden ons 60% goedkoper alternatief aan u terug. Het zou ons veel helpen als u ook een digitale, panoramische röntgenopname naar ons verstuurt.

 

Hoe communiceer ik in de spreekkamer?

Dat veroorzaakt geen problemen aangezien we Nederlands, Duits en Engels ook spreken.

 

Hoe lang duurt het?

In het algemeen duren de behandelingen 5 a 8 dagen afhangend van de aard van de ingreep.

 

Wat voor kwaliteit kan ik verwachten?

Vergewist u zich van de kwaliteit. U kunt van ons, over uw tandheelkundige behandeling, een gedetailleerde documentatie krijgen. Bovendien kunt u ook bij uw ziekenfonds informeren naar de medische ingreep.

 

Wie gaat mij behandelen?

U moet ons team checken. Uw behandelende tandarts leidt zijn tandheelkundige praktijkruimte sinds 1997. In deze tijd heeft hij veel van uw Nederlandse landgenoten behandeld tot hun grootste tevredenheid. Vraagt u ook naar hun mening.

 

Wat soort materiaal gebruiken ze?

Over de door ons gebruikte stoffen tijdens de behandeling krijgt u een certificaat. De door ons gebruikte materialen zijn door de EU goedgekeurd (CE kwalifikatie) en worden vooral in Duitsland, Nederland, Oostenrijk en in de VS geproduceerd. U mag niet denken dat wij van goedkope, Aziatische of valse materialen gebruik maken.

 

Hoe ziet het tandheelkundige laboratorium eruit?

U kunt meteen rondkijken door onze webcam. U kunt zelfs uw eigen behandeling bekijken.

 

Wat kan ik doen tijdens de behandeling?

U gaat zich niet vervelen. Wij kunnen programma voor u organiseren. U kunt fijne tochtjes maken in de natuur, zich verwennen in het wellnessbad, landgenoten treffen, naar cafés of musea gaan. En als u van lekkere wijn houdt, dan kunnen wij wijnproeven voor u organiseren in een gezellige wijnkelder. Tot u alles een voor een bezoekt, zijn uw tanden al klaar.

 

Wordt de behandeling vergoed door mijn ziekenfonds?

Na de afloop van de behandeling krijgt u een officiele factuur op basis waarvan uw kosten kunnen worden vergoed door uw ziekenfonds in Nederland.

 

Hoe kom ik eraan?

Goedkope vliegticket valt tegenwoordig gemakkelijk te vinden. Naar wens kunnen wij u daarin ook helpen. Bij de luchthaven wordt u door onze chauffeur afgehaald en naar uw hotel gebracht.

 

Waar ga ik logeren?

Kiest u een hotel naar uw zin. Druk, stil of welness. Wij kunnen u daarin ook helpen. Hotels: http://www.booking.com/destination/city/hu/pecs.nl.html