Tandartstoerisme

Prijsdaling

De Nederlands sprekende praktijk in Hongarije

Waarom Bij Ons?

image

WAAROM BIJ ONS?

MEEST GESTELDE VRAGEN

 

 

Hoe komt dat het zo goedkoop is?

Het antwoord is helemaal niet ingewikkeld. In Hongarije zijn de lonen en prijzen van materialen veel lager dan in Nederland. Mede daarom alleen al zijn we veel goedkoper. De prijsvan tandheelkundige behandeling is zeer hoog in Nederland. Bovendien is de wachttijd heel lang, soms weken- of zelfs maandenlang.

 

Wat moet ik doen?

U vraagt uw eigen tandarts voor een behandelplan voor tandprothese of implantaten. Stuur deze begroting (mogelijk ook met digitale, panoramische röntgenopname) naar ons. Wij sturen ons veelal zelfs 60% goedkoper alternatief aan u terug.

 

Hoe communiceer ik in de spreekkamer?

Communicatie hoeft geen probleem zijn: we spreken Nederlands, Duits en Engels.

 

Hoe lang duurt het?

In het algemeen duren de behandelingen 5 a 8 dagen afhankelijk van de aard van de ingreep.

 

Welke kwaliteit kan ik verwachten?

U krijgt van ons, over uw tandheelkundige behandeling, desgewenst gedetailleerde documentatie.

 

Wie gaat mij behandelen?

Uw behandelende tandarts leidt zijn tandheelkundige praktijkruimte sinds 1997. In al deze jaren heeft hij veel Nederlandse landgenoten tot grote tevredenheid behandeld. Vraagt u ook naar hun mening.

 

Wat voor soort materiaal gebruiken we?

Over de door ons gebruikte stoffen tijdens de behandeling krijgt u een certificaat. De door ons gebruikte materialen zijn door de EU goedgekeurd (CE-kwalificatie) en worden vooral in Duitsland, Nederland, Oostenrijk en in de VS geproduceerd. Er wordt geen gebruik gemaakt van goedkope, Aziatische of onechte materialen.

 

Hoe ziet het tandheelkundige laboratorium eruit?

Kijk mee door onze webcam. U kunt ook uw eigen behandeling bekijken.

 

Wat kan ik doen tijdens de behandeling?

U gaat zich niet vervelen. Wij kunnen een programma voor u organiseren. U kunt bijvoorbeeld fijne tochtjes maken in de natuur, zich verwennen in het wellnessbad, landgenoten treffen, naar cafés of musea gaan. En als u van lekkere wijn houdt, dan kunnen wij wijnproeverijen voor u organiseren in een gezellige wijnkelder. In de tussentijd voltooien wij de behandeling.

 

Wordt de behandeling vergoed door mijn ziektekostenverzekereing?

Na afloop van de behandeling krijgt u een officiële factuur op basis waarvan u uw kosten mogelijk kunt declareren bij uw ziektekostenverzekering in Nederland.

 

Hoe kom ik in Pécs?

Goedkope vliegtickets zijn tegenwoordig gemakkelijk te vinden. Naar wens kunnen wij u daarin ook helpen. Bij de luchthaven wordt u door onze chauffeur afgehaald en naar uw hotel gebracht.

 

Waar ga ik logeren?

Kiest u een hotel naar uw zin. Druk, stil of wellness. Wij kunnen u daarmee ook helpen. Hotels: http://www.booking.com/destination/city/hu/pecs.nl.html